ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΊΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

  Μέλι  Ρεθύμνου  από το μελισσοκόμο  ΑΝΔΡΕΟΥΛΆΚΗ  ΝΙΚΟ  μέλι με πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα και ευχάριστο άρωμα που κερδίζει μικρούς και μεγάλους, παράγεται στα  ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


 

ΤEL.+30 6986003748 - .+30 6988914051

ΜΕΛΙ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΣ

ΜΕΛΙ  ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΑ  ΡΕΘΥΜΝΟΥ  ΚΡΗΤΗΣ 


Άριστο ποιοτικά, παράγεται και συσκευάζεται από την οικογενειακή μας επιχείρηση. Παράγουμε μέλι, μοναδικής ποιότητας και γεύσης από μέλισσες που εκτρέφονται στα όρη της Κρήτης!

 


Το Κρητικό θυμαρίσιο μέλι  Ρεθύμνου  Κρήτης είναι ίσως το καλύτερο μέλι. Ο τρόπος που παράγεται έχει πάνω από όλα να κάνει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το μέλι κλείνει μέσα του όλα τα μυστικά της Κρητικής γης.

 


           ΜΕΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ   ΜΕΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΊΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Εξαιρετικής ποιότητας Κρητικό μέλι, αγνό και φυσικό μέλι χωρίς πρόσθετα, χωρίς χρωστικές. Η διαδρομή από την κυψέλη προς το βάζο γίνεται με σεβασμό στο προϊόν, χωρίς να υφίσταται αλλοιώσεις τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής.

 


Κληρονομήσαμε από τον πατέρα μας και συνεχίζουμε με την 'ίδια αγάπη και φροντίδα την μελισσοκομία. Αυτό που κάνει το μέλι τόσο ξεχωριστό και περιζήτητο δεν είναι άλλο από την ιδιαίτερη χλωρίδα του νησιού. Γεμάτη από αρωματικά φυτά που αναπτύσσονται στο ξερό κλίμα του νησιού, όπως το θυμάρι,η Κρήτη δίνει στις μέλισσες το καλύτερο έδαφος